Velkommen til Asmild Badminton Klub.
Første spille dag er i uge 36 - 2018
Har du lyst at spille badminton Øst for søerne, er det her du skal tilmelde dig. Nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 21. august 2018.

Gå ind i holdtilmelding ovenfor og se om der er ledige baner, vi spiller i Overlund Hallen, Houlkær Hallen og Viborg Gymnasium Hal.
Alle baner er oprettet som hold, og står der ledig, så er det din når du har tilmeldt dig og betalt.

Du skal selv registrere dig og foretage betalingen vha. Dankort.
Så længe du står registreret som aktivt medlem af Asmild Badminton Klub, vil systemet én gang om året (august måned) sende en mail til dig, som siger det er tid til at betale kontingentet. Det skal du bekræfte ved at følge linket i mailen.

Ønsker du ikke at være medlem af Asmild Badminton Klub længere – kan du deaktiverer dit medlemskab under din profil og opkrævningerne stopper og Dankort informationer slettes.

Er du nyt medlem skal foretage 2 ting i klubmodulet.

1.Oprettelse af bruger profil

2.Tilmelding, klik på HOLDTILMELDING eller HOLDOVERSIGT foroven, vælg den bane der er ledig, klik og gå til betaling.

Når alle har betalt, låses banen, og du/I er automatisk medlem næste sæson.

HUSK at alle som skal spille på banen, skal tilmelde sig hurtigst mulig.
Alle baner som er ledig har plads til 4 spillere, er i kun to der skal spille, så send en mail til Leif Møller på lmviborg@gmail.com når de to spillere er tilmeldt.